Hikari Cichlid Excel Medium 4g (Vzorka)
Kód: 6464Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Špeciálne vyvinutá denné výživa pre bylinožravé cichlidy a väčšie tropické ryby s vysokým obsahom prírodných rastlinných látok.
Vynikajúce krmivo s vyváženou kombináciou rastlinných zložiek, zodpovedá nutričným potrebám väčšiny bylinožravých rýb. Krmivo obsahuje pšeničné klíčky, ktoré majú vysoký obsah vitamínu E a tým u rýb podporujú dlhodobé zdravie a silu. Obsahujú tiež kyselinu linolovú, ktorá podporuje zdravie vnútorných orgánov a aktívnu reprodukciu. Ďalšou výhodou pšeničných klíčkov, ktoré sú zastúpené v každom granuláte Hikari Cichlid Excel, je ľahká stráviteľnosť. Kvalitnou prísadou je kultivovaná spirulina na dosiahnutie brilantných, krásnych farieb, čo u ostatných značkových krmív zvyčajne nenájdete. Vysoký obsah stabilizovaného vitamínu C pomáha potláčať stres, zvyšuje imunitu voči infekčným chorobám a udržiava tak ryby pri dobrom zdraví. Odporúčané pre cichlidy z jazier Malawi a Tanganika.
Firma Kamihata Fish Industries, výrobca krmív Hikari sa už jedenásť desaťročí zaoberá chovom okrasných rýb a ponúka najkvalitnejšie a najvyberanejšie krmivá, ktoré sú v súčasnej dobe špičkou na svetovom trhu. Dosiahnutie takéhoto postavenia je podložené mnohými prieskumnými expedíciami a štúdiom výživy rýb v ich biotopných oblastiach. Získané poznatky sú skúmané tímom vedcov z vývojových laboratórií Hikari. Firma sa opiera o priame skúsenosti so šľachtením a chovom rýb, poznatky, ktoré týmto získava umožňujú stále zlepšovať a zdokonaľovať krmivá. V ich výrobe sú používané tie najmodernejšie technológie. Značka Hikari má tak dobrú reputáciu a povesť, že ju NASA vyzvala k vývoju špeciálneho krmiva určeného pre experimenty s rybami chovanými v raketopláne na obežnej dráhe Zeme.
Zloženie:
| Celkové bielkoviny | Celkové tuky | Celkové vlákniny | Vlhkosť | Popol | 
| Min. 35% | Min. 4% | Max. 3% | Max. 10% | Max. 10% | 
Dodatočné parametre
| Kategória: | Vzorky | 
|---|---|
| Veľkosť Balení: | 4g Vzorky | 
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            